Jump4Kids met Jochem van Gelder

Uden, parkeerplaats Tronix, Vluchtoord 41 in Uden.
Zondag 9 september, ca. 11.00 uur.Jump4Kids is een initiatief van Jochem van Gelder. Jochem is ambassadeur voor Energy4all en zal op 9 september in Uden aanwezig zijn ter ere van de CabrioRally4Ladies. De bedoeling is dat een groot aantal kinderen (als alle dames gestart zijn) mee gaan jumpen met Jochem van Gelder.

Alle kinderen van basisscholen, sportclubs en verenigingen in Uden en omstreken zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Er is een aantal mooie prijzen beschikbaar die uitgedeeld zullen worden door een jury. Deze beoordeelt wie het beste, mooiste, hoogste en gekste kan jumpen. De gedachte erachter is dat kinderen hun energie gaan geven aan kinderen die het niet hebben. Voor elk kind hebben wij een verrassing, dus elk kind is een winnaar!

Met deze Jump4Kids hopen wij nog meer geld in te kunnen zamelen voor Energy4all. Het is onze missie om dit voor elkaar te krijgen, maar dat kan niet zonder uw hulp!

Steun dit initiatief en word sponsor!

Wij hebben speciaal voor deze Jump4Kids een sponsorpakket samengesteld. U krijgt maximale exposure, en Energy4all ook! Een typische win-winsituatie als je het ons vraagt!

Premium sponsor (7 beschikbare plaatsen)

Als premium sponsor wordt u in de gelegenheid gesteld om uw reclamebord op het podium te plaatsen. Dit levert natuurlijk maximale exposure op. Uw bedrijfsnaam wordt op een fantastische manier in verband gebracht met Stichting Energy4all, een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Daarnaast komt uw logo op onze site te staan met een doorlink naar uw eigen website.

Prijs: € 250,00

Indien u niet over een reclamebord beschikt, hebben wij Fleskens Reclame als partner. Zij kunnen een bord (afmeting 2 x 1 m, dikte 5 mm) van opgeschuimd PVC maken (met glanslaminaat) voor € 145,00 (excl. BTW).

Dit bord wordt dan vanzelfsprekend uw eigendom.

Sponsor

Als sponsor van Jump4Kids wordt uw reclamebord aan de zijkant van de jump plek geplaatst. Uw bedrijfsnaam wordt op een fantastische manier in verband gebracht met Stichting Energy4all, een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Daarnaast komt uw logo op onze site te staan met een doorlink naar uw eigen website.

Prijs: € 100,00

Indien u niet over een reclamebord beschikt, hebben wij Fleskens Reclame als partner. Zij kunnen een bord (afmeting 2 x 1 m, dikte 5 mm) van opgeschuimd PVC maken (met glanslaminaat) voor € 145,00 (excl. BTW). Dit bord wordt dan vanzelfsprekend uw eigendom. Kleinere afmetingen zijn ook mogelijk. Indien gewenst kunnen wij een offerte voor u opvragen.

Vriend Jump4Kids

Uw logo komt op onze site te staan met een doorlink naar uw eigen website.

Prijs: € 50,00

Vanzelfsprekend ontvangt u een factuur.

ANBI

Stichting Energy4All heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst. Dat betekent dat de Stichting Energy4All is goed gekeurd als een Algemeen Nut Beogende Instelling en geen belasting hoeft af te dragen over giften. Bovendien kan een donateur, indien hij een gift wil doen aan een ANBI, deze gift in het kader van de inkomsten-of vennootschapsbelasting binnen de daarvoor geldende fiscale regels aftrekken.

Wilt u zich op een unieke manier profileren?
Neem dan contact met ons op!

"; echo "

Sponsors"; include"../sponsorimage.php"; echo "

"; echo ""; echo $footer; ?>